onsdag den 16. november 2011

Forstør dit lys i verden - Mini kursus for lysarbejdere/alternative behandlere


Sjæls formål gennem arbejde


Mini kursus til lysarbejdere - alternative behandlere 
 
Energi boost til lys- og kærligheds arbejdere
 
Vil du ekspandere dit lys, dit arbejde og inspiration?
 
Et mini kursus for dig der ønsker ny inspiration, klarhed og mere lys og kærlighed i dit arbejde som alternativ behandler eller kunstner.
 
Vi bliver en lille gruppe på 5-6 stykker der mødes 2 gange á 3 timer og arbejder med inspiration og klarhed i forbindelse med vores egen mission og formål, i det arbejde som vi laver.
 
Hvad er din helt konkrete rolle som lys-/kærlighedsarbejder på jorden? Hvordan kan du udleve den og udvikle den yderligere?
 
-Vi arbejder med at åbne hjertet mere, skabe mere klarhed og mental styrke, taler om hvordan vi kan tjene på et endnu dybere plan, kende vores rolle og sjæls formål bedre, blive mere synlige, klare, modige, autentiske eller hvad vi hver især kunne tænke os at forbedre i forbindelse med arbejdet.
 
-Her er vi fokuserede på sjælsformål der udspiller sig som tjeneste. Hvordan kan vi forfine vores idéer, inspirationer, metoder og tjeneste. Blive mere bevidste om personlighedens interesser som forstyrrende for sjælens impulser/kærlighed. 
 
-Vi taler om de forhindringer og blokeringer der kan komme i vejen, fx i form af mørke i personligheden eller omgivelserne. Her vil vi arbejde med at cleare/heale efter behov. 
 
-Hvordan kan vi blive mere kærlige, stærkere, klarere?
 
VI tager udgangs punkt i den enkeltes primære udfordringer i arbejdet. Om det er at miste gnisten, inspirationen, modet, meningsfuldheden eller klienterne. Vi ser på hvad årsagen kan være og arbejder med at skabe mere kærlighed og lys.
 
Der lægges vægt på en afslappet, ærlig og autentisk stemning, hvor der er fri mulighed for at være som den man er. Vi skaber sammen et støttende og kærligt rum for hver enkelt at vokse og skinne i : ) 
 
Altså, jeg er klar over at der er grænser for hvad vi kan nå på 6 timer, men vi fokuserer bare på de ting som gruppen har mest present.
 
Forudsætninger: Du behøver ikke at leve af din praksis. Du skal blot være startet op og ønske at manifestere din rolle som del af den guddommelige plan.
 
Der er mulighed for at vidrebygge med opfølgende grupper evt. inden for samme eller andre områder.
 
Jeg er klar over at ikke alle lysarbejdere har haft succes med "The secret", money manifestation teknikker osv. i deres forretning(Dette kan vi evt. tale mere om). Derfor er prisen sat meget overkommeligt! 
 
Jeg glæææææder mig : )
 
Datoer : Fredag d. 25/11 og d. 2/12 2011 kl 10-13
Sted: hos mig i Kbh v.
Tilmelding senest d. 21/11
Pris: Den super overkommelige pris 350,- (300,- hvis du tilmelder dig inden d. 18/11). 
 
De kærligste hilsner Anneli

Ingen kommentarer:

Send en kommentar