onsdag den 18. august 2010

Intuitiv vejledning

Så skal vi lige have gang i kommunikationen her på bloggen, så jeg åbner nu op for spørgsmål , som du føler kan hjælpe dig videre i din spirituelle udvikling.

Jeg tilbyder hermed alle en GRATIS mini reading, guidance og evt. clearing. Så hvis der er temaer eller spørgsmål som du bøvler med, ser jeg gerne på dem. Dette er mini-readings og vi kan derfor kun røre ved temaerne kort hvis det er større temaer og jeg garanterer ikke for at vi får tid til clearing.

Du er velkommen til at spørge om din sjælegruppe, din sjæls træning, formål, hvad du skal gøre for at komme videre i din nuværende situation, om dine guides har en besked osv.

Kærligste hilsner Anneli

Ps. Læs evt. min forrige post, da den beskriver noget af det jeg arbejder med.
Ellers find ud af mere om mig på min hjemmeside www.transformerendehealing.dk

Pps. DENNE BLOG POST BLIVER DESVÆRRE IKKE BESVARET I ØJEBLIKKET.

56 kommentarer:

  1. Kære Anneli.
    Hvis man møder en person/sjæl fra ens sjælegruppe vil man kunne mærke det på nogle måder fysisk eller spirituelt.
    Kh Alderon

    SvarSlet
  2. Kære Alderon

    Interessant spørgsmål : )
    Det er sjovt at se på hvilke sjælerupper man omgiver sig med. Mange grupper arbejder sammen med andre fra sin egen gruppe og vælger derfor at inkarnere sammen i familie eller have venskaber. Nogle sjælegrupper arbejder rigtig godt sammen med andre grupper.
    Jeg kender én fra min egen gruppe og vi har siden vi mødtes mærket et særligt bånd, selvom der er 35 års forskel mellem os. Også hvis vi ikke ser hinanden i flere år. Der er så mange lighedspunkter + vi ser samme vej.
    Jeg ser ofte familier, der indeholder folk fra flere forskellige stjernerejsende grupper og også nogle gange med en enkelt jordboer smidt ind i mixet, for at holde det hele lidt groundet : )
    Ja man kan godt mærke samhørigheden pga. de mange fælles træk.
    Og stadig vil man også kunne mærke dybe bånd og formål sammen med andre grupper. Vi arbejder jo sammen om at hæve jordens vibration.



    Håber det var forklaring nok.

    Kh Anneli

    SvarSlet
  3. Hi Anneli

    Jeg mædte engang sidste år tror jeg det var, en Finsk kvinde med samme navn, så det var lidt sjovt at se dit navn :)

    Mine evner ligger i klarfølelse, + lidt hørelse, samt spontane syn - og selvom jeg ved alle de gange jeg har været på kurser i brug af disse evner, og også udenfor, har meget gode resultater, er der en angst og en tvivl som hindrer mig i at springe ud professionelt med dem - min astrolog siger også det er vist hele fem steder i mit horoskop, så det er en dejlig rodfæstet én ;-)

    Kan du se hvor den stammer fra, og hvad der evt. ville kunne hjælpe mig at opløse den ?

    Mange kærlige hilsner
    Carsten

    SvarSlet
  4. Kære Carsten

    Ja der ligger en klar blokering dér, der stammer fra et tidligere liv. I det tidligere liv arbejdede du også med det spirituelle i en gruppe. Du er en meget powerfuld sjæl, med tilgang til stor karisma og gudommelig power.
    Din udfordring er at skelne dette fra dit ego, der også vil have del af æren. Du var under påvirkning af gruppen og foretog uhensigtsmæssige handlinger, som du efterfølgende fortrød.
    En ubevidst del af dig ønsker ikke at arbejde med det spirituelle, da du er bange for at det samme skal ske igen.
    Jeg fornemmer at du ikke stoler på dig selv og nok er lidt egenrådig, altså gerne vil selv, som du vil, i stedet for at lade det guddommelige arbejde gennem dig. Der skal slippes noget kontrol, selvbillede og sluges nogle kameler.
    Jeg får af vide at du vil have godt af at arbejde med yderligere bevidstgørelse af egoet, så du kan skelne 100% mellem det og dit hjerte.

    Du gør det ellers rigtig fint og når du slipper egoet mere vil du kunne gøre betydeligt lysarbejde, med de resourcer du har tilgang til.

    Der er masser her på bloggen om frigørelsen fra egoet, som du evt. kan benytte.

    Kærlig hilsen Anneli

    SvarSlet
  5. Kære Anneli

    Tusind tak for dit svar :)

    Det hænger rigtig godt sammen med mine egne oplevelser, men igen er det jo altid noget at få det præsenteret udefra.

    For to år siden ca. havde jeg flere kontakter med ånder som ikke var venligtsindede, og jeg følte klart at det var fordi jeg selv havde misbrugt mine evner på lign. måde i et tidligere liv.

    Samtidig har mine tanker kredset meget omkring hvordan mine evner absolut kun må bruges til noget godt i dette liv, og heller ikke stoledans og lign. - så jeg kan sagtens føle samklang med det du får at vide.

    Mine meditationer har faktisk kredset en del om EGO'et, hvilket jeg også har skrevet noget om selv, og faktisk har jeg et indlæg jeg mangler at skrive, så det vil jeg meditere lidt på nu - alt sammen er mine oplevede indsigter omkring vores EGO og dets natur.

    Og en del af mine tanker har også holdt øje med mit EGO i forhold til hvornår det "lugter blod", altså om der var noget det kunne bruge at leve højt på, og næres ved - så der er helt klart en angst omkring hvordan jeg kunne finde på at bruge mine evner, og samtidig føler jeg også noget af kontrollen ligger på det område - samt i forhold til at jeg ikke ønsker hvad som helst skal tage mig i brug - det må være sandt og kærligt mit formål.

    Jeg vil nu lige først læse det du har skrevet om EGO'et på din side - siden så meditere på det, og kigge det lidt nærmere efter fra et plan hvor det ikke har så meget indflydelse :)

    Og igen tusind tak for dit svar :)

    Mange kærlige hilsner
    Carsten

    SvarSlet
  6. Hej Anneli.
    Tusind tak for dit svar den anden dag, det sætter jeg pris på. Jeg arbejder med det, derfor er jeg bevidst - eller er det omvendt :-)

    Jeg arbejder også meget med blokeringer og synes snart der må komme lidt ekstra lys i min retning.
    Så mit sprøgsmål lyder: Har jeg nogle blokeringer i fht (økonomisk) overflod?
    (jeg har fundet et lille andelsrækkehus jeg gerne vil have, men ved ikke om jeg er blevet "besat" af tanken om det, for ingen andre steder vil jeg bo), er det noget du kan mærke noget på?

    Mange tak for nogle gode blogs, som jeg lærer meget af.

    :) Lisbeth

    SvarSlet
  7. Kære Lisbeth

    Ja, du har blokering i forhold til økonomisk overflod. Blokeringen ligger i forhold til hvordan du handler her i det fysiske. Du får til opgave hermed at handle 5 gange. Hver handling skal repræsentere frihed og være noget du ikke normalt ville gør. Det vil åbne op for flowet. Se hvad der sker.
    Huset ser ganske fint ud til dig.

    Knus Anneli

    SvarSlet
  8. Hej Anneli.

    Tusind tak for dine råd, det vil jeg gøre.

    Kh Lisbeth

    SvarSlet
  9. Hej Anneli

    Føler at jeg sidder fast i en sump af depression, lav energi og en høbløs økonomi.

    Men er meget motiveret for at ændre dette!

    Har arbejdet meget med mig selv, og ved meget i teorien. Og har faktisk også kunnet få tingene til at fungere i praksis i perioder. Men det er som om jeg altid ender tilbage i sumpen.

    Har fået ryddet ud i en masse blokeringer, men det er som om der er noget tilbage, som jeg ikke har set!?

    Kærlig hilsen Felix

    SvarSlet
  10. Hej Anneli.
    Tak for din assistance, men de fem "øvelser" omkring frihed er det alle slags frihed eller er det udelukkende økonomisk frihed?

    Kh Lisbeth

    SvarSlet
  11. Kære Lisbeth
    Det er frihed generelt.

    Kh Anneli

    SvarSlet
  12. Kære Felix

    Tak for dit spørgsmål.
    Det jeg kan se for dig, er mere dybdegående end vi kan klare det i denne korte reading.

    Jeg kan se at de tunge følelser relaterer tilbage til et program du selv har genereret, da du var ca. 26. Det handler om en ubevidst afhængighed af "dramaet", være det sig i det stille eller mere synligt. Og det hænger sammen med at du ikke kender din egen værdi og skønhed, men du behøver ikke det negative længere.

    Der er også blokeringer der stammer fra et tidligere liv, som kræver mere tid end vi lige har her og nu.

    Se helt ærligt på dig selv og hvor du kommer til at tro, at du må få accept eller opmærksomhed på det negative/tunge. Er det måske noget du kender fra dine forældre?(det kan være lettere at få øje på, på den måde nogle gange) Vær villig til at slippe det, da du selv har skabt nogle komplikationer for dig selv ved denne form for afhængighed.

    Der er flere ting i det og jeg vil anbefale at benytte en professionel behandler til at cleare/heale de ting for dig der foregår. Det er ikke svære ting at forløse, men det kræver en indsats og en clearing. Du har en høj bevidsthed og rykke godt, ved at slippe disse ting.

    Rigtig god rejse

    Kærlig hilsen Anneli

    SvarSlet
  13. Hej Anneli.

    Har skrevet et indlæg/spørgsmål til dig under "slip illusionen".
    Men har tænkt på noget andet også, hvis det er ok med alle de spørgsmål?
    Nu kender jeg jo lidt til personer fra Changelling kollektivet, men hvor mange findes der i DK af folk fra denne gruppe? og de grupperer sig?
    Du siger de handler på en bestemt måde, kan du beskrive den måde mere konkret?
    Jeg kan ikke finde andre behandlingsmetoder der har changelling med i deres "filosofi", men vi kender vel alle at der er nogen der ikke kan behandles. Hvordan genkender man dem. Forklar endelig hvad du ved om denne gruppe, synes det ermeget spændende.

    SvarSlet
  14. Kære Lisbeth
    .
    Jeg har ikke en fornemmelse af hvor mange der er i inkarnation. De fleste jeg har stødt på er i det der kaldes delte inkarnationer, altså nogen der har mokket sig ind i en krop med en anden sjæl.
    Du genkender dem netop ved deres sugen af andres energi, umiddelbare lyst til at udvikle sig i perioder, men gentagende falden tilbage til samme dybe derpressive og hjælpeløse hul. Du genkender dem ved at se rigtig godt efter, hvor du vil se at de i virkeligheden ikke ønsker at udvikle sig, selvom de udgiver sig for at have denne lyst. De har afgivet deres evne til at udvikle sig og hæver de deres vibration lidt, falder de dybt.
    Har de deltaget i denne gruppe i mere end 3-4 inkarnationer er chancen for at de vil ud igen, minimal hvis eksisterende, da de er blevet afhængige af at få deres energi af andre og har glemt at vi alle selv skal hente vores energi hos det guddommelige.
    De er ikke onde, blot sjæle der har været i en dybt ulykkelig situation tidligere og er blevet fristet af de umiddelbare løsninger som denne gruppe tilbyder.

    Jeg vælger ikke at interessere mig mere end nødvendigt i disse såkaldte negative sjælegrupper, da alt hvad vi fokuserer på som bekendt gives energi.
    Det er godt at kende facts og derefter lade det være ved det. Der er intet vi kan gøre for at hjælpe, når vi én gang har spurgt dem om de ønsker hjælpen og de har afvist på sjæleplan.

    Det bedste vi kan gøre er at heale vores egen årsag til at vi har tiltrukket dem og haft dem i vores liv. Der ligger en vigtig lektie.
    Har vi en chageling i vores liv eller har haft, vil der uundgåeligt være en uhensigtsmæssig ansvarstagen for andre og indre skyld over ikke at være nok i sig selv.
    Changelingen påvirker hele dit energi system og kan erstatte reel information med changeling energi. Så det er ikke noget at spøge med.
    Ej heller noget at være bange for.
    Vi skal ikke prøve at heale dem, da det er for smertefuldt for dem at hæve viibrationen hele tiden, for derefter at falde.
    De skal have rutiner og hvis arbejde med sig selv, ikke energi arbejde. Men en enkel affirmation i ny og næ(altså i den størrelses orden).

    En person der har været påvirket meget af changeling energien, er ikke den rette til at hjælpe en changeling heller, før al personlig trang er væk. En længere proces.

    Vi kan heale verden gennem os selv. Det er det vi må fokusere på når de vi møder mennesker der ikke vil hjælpes.

    Kærligste hilsner Anneli

    SvarSlet
  15. Hej Anneli.
    Meget interessant det du skriver.
    Jeg har skrevet et indlæg under slip illusionen omkring frihed hvís du har tid til at kommentere på det?

    Kh Lisbeth

    SvarSlet
  16. Hej Anneli...

    Jeg vil gerne videre, men jeg er bange for at jeg prøver for meget, kan du vide hvor jeg evt. kan/skal starte henne, for synes jeg har mange projekter igang.

    SvarSlet
  17. Kære Anneli.

    Jeg har lidt svært ved at forstå...eller tro på....eller finde ud af hvordan, at jeg skal give slip og overgive mig til det guddommelige. Vist nok ikke handle, (tror jeg de prøver at sige til mig) ....men skal jeg så ligge hjemme på divaneseren og vente på gud sætter penge ind på min konto:-) Håber du forstår hvad jeg mener med dette sjove rod. Glæder mig til at høre hvad de gudommelige hjælpere siger.

    Kærligst Julie

    SvarSlet
  18. Kære Anneli

    Tak for dine gode indlæg og svar! Det giver meget mening.
    Jeg har et spørgsmål om disse arkiver, som det vil være godt at blive renset i. Kan du fortælle lidt om dem, og hvorfor de er vigtige?

    Med lys og varme
    Bettina

    SvarSlet
  19. Kære Randi

    Du har ved hånden netop nu en smuk mulighed for at lære at lytte endnu mere til dit hjerte, så du langt bedre formår at bruge din energi på de ting der står dit hjerte nærmest.
    Som vi udvikler os, når vi på et tidspunkt et punkt hvor vores højere bevidsthed ikke længere tillader os at beskæftige os med projekter, hvor vi ikke følger vores hjerte og passion 100 %.

    Jeg mærker at der er nogle af dine projekter som ikke er hjerte børn, men mere er mentale valg. Mærk efter hvilke projekter hvor du er passioneret og hvilke der mere er baseret på tanker som fx. burde, hvad nu hvis jeg går glip af noget, nogen forventer noget af mig, det ser godt ud eller andre idéer fra egoet.

    Det er tid til at sortere lidt ud i de projekter der ikke skabes gennem hjertet. Også dem hvor du formår at få noget hjerte "presset" ind i, fordi du så gerne vil det. I virkeligheden er der nogle af dem, hvor du i virkeligheden godt ved i hviken katagori de falder.

    Det kræver mod at slippe noget der fungerer eller endda er en succes på nogle planer, fordi du ønsker at kanalisere din energi til kun din ALLER højeste vej. Det kan virke forkælet eller dumt. at smide noget væk der ellers fungerer. Du vil dog efterfølgende opleve en ny bevidsthed om hvad der gør dig glad og bevidsthed om at du fortjener det aller bedste, ikke noget der bare på mange måder ser godt ud.
    Ved at vælge fra, tiltrækker vi i virkeligheden endnu større og smukkere oplevelser. Vi viser med handling, at vi fortjener det bedste.

    Lav evt. en liste over dine projekter og se på dem én efter én. Øv dig i at mærke hvad der sker i dig når du ser på dem.

    Vend endelig tilbage, hvis du har videre spørgsmål eller med tilbagemelding om hvordan det går : )

    Knus Anneli

    SvarSlet
  20. Kære Julie

    Jeg har læst dit spørgsmål flere gange og kan desværre ikke forstå det :-( Vil du ikke være sød at omformulere det for mig?

    Kh Anneli

    SvarSlet
  21. Kære Anneli.

    Jeg kan godt se det er lidt kringlet.
    Altså. Jeg er en kreativ kvinde der gerne vil ud i verden med min kunst.
    Jeg synes det går lidt for langsomt og vil gerne gøre noget...handle.

    Men så er det jeg ikke rigtigt kan få gang i sagerne og når jeg spørger mine forskellige fysiske og åndelige hjælpere, er svaret at jeg skal slippe kontrollen og overgive mig.

    Så er det bare, at jeg synes det er lidt svært at finde en ballance mellem at give slip og overgive sig og hvor meget skal man så handle. Måske skal jeg bare tro mere på det. Men derfor spørger jeg dig og håber du bedre kan forstå mig nu.

    Kærligst Julie

    SvarSlet
  22. Kære Julie

    Tak for uddybelsen :-)

    Et meget spændede spørgsmål, som du kommer med der. Jeg er sikker på du ikke er den eneste der undrer dig over det.

    Grunden til at du bliver guidet til at overgive dig og give slip på kontrollen, har at gøre med at du skal slippe den måde du griber tingene an på nuværende tidspunkt.
    Nogle gange tjener det os med en selvvalgt passiv periode, for at blive bevidst om de mekanismer vi er styret af.

    Jeg kan fornemme at der er en vis portion ego(ambition) inde over dit arbejde. Det er ikke en dårlig ting nødvendigvis, men det virker ikke rigtig for dig mere, på det sted du er nået.

    Det er tid for dig at skabe og arbejde ud fra mere passion istedet for ambition. Når vi står midt i skoven, kan det være svært at se det hele for bare træer. Derfor opfordringen til at give slip et øjeblik.

    Når denne pause har gevet indsigter om hvorledes du lader dig styre af dit ego, vil du også mærke tydeligere hvad dit hjerte siger dig og dit arbejde vil blive baseret mere på aspiration i stedet for ambition.

    VI skal ikke som en generel ting gå og vente på resultater. Men det kan være nødvendigt at stoppe op og se os om ind i mellem.

    Jeg håber at dette gjorde det mere klart for dig.

    Held og lykke med det.

    Kærlig hilsen Anneli

    SvarSlet
  23. Hej Anneli.
    Har brug for et kærligt råd :-)
    Jeg har, fordi jeg er flyttet fra kæresten, en masse finansielle udfordringer. Af en eller anden mærkelig grund føler jeg mig tryg alligevel (det har jeg ikke prøvet før), men det fylder selvfølgelig ret meget i min bevidsthed selvom jeg stoler på det nok skal går. Humøret er stadig højt og jeg er glad for mit "nye" liv.
    Jeg synes bare jeg mangler inspiration vedrørende enten nyt job om hvilken vej jeg skal gå eller hvad jeg i det hele taget kan gøre for at overkomme de finansielle udfordringer.
    Jeg prøver at meditere og føle mig til en retning, men jeg synes ikke rigtig der kommer noget til mig. Måske på grund af retrograden føler jeg mig klar til at deltage i livet og glæder mig over livet hver dag jeg står op, men kan mærke at jeg snart trænger til der sker noget på den front?
    Hvad siger du?

    Kh Lisbeth

    SvarSlet
  24. Hej igen.
    Har det hele noget at gøre med tillid og tålmodighed?

    Kh Lisbeth

    SvarSlet
  25. Kære Anneli.

    Tusind tak for dit svar. Jo det begynder at blive tydeligt for mig og der er nogle ting der falder på plads.

    Kærligst Julie

    SvarSlet
  26. Hej Anneli.

    Jeg har indtil nu levet et kaotisk og meget hårdt liv spækket til bristepunktet med tab og lidelse,store prøvelser på alle fronter. Jeg er 32 nu og jeg føler jeg står ved en slags skillevej hvor der skal vælges at gøre op med nogle ting, men at jeg er for afkræftet,for medtaget til at stole på at jeg ved hvordan jeg skaber mig et godt liv - hvis altså jeg kan det.Det skal også siges at min tillid til clairvoyant rådgivning også har fået gevaldige skrammer, og jeg ved godt at jeg selv er ansvarlig for hvad jeg lukker ind, hvilke fornemmelser jeg vælger at tro på.
    Jeg har følt et stykke tid gentagne gange at jeg skulle kontakte dig - men altså jeg ved ikke om jeg er "sådan en man ikke kan hjælpe". For det føler jeg på en måde at jeg er, ift alle årene med tab og svigt. Det gør for det meste meget ondt at være mig, så jeg vil gerne vide om jeg vil kunne hjælpes af med mine blokeringer ift. tillid til andre mennesker, livsglæde, overflod, lykke, you name it...
    undskyld det blev lidt langt!
    KH Eva.

    SvarSlet
  27. Hej Anneli.
    Jeg har igennem mange år bevidst arbejdet mig til, et bedre jeg. Selv om jeg syntes, det er lykkedes ganske godt og spredt ringene til ungerne i kærlig læren, er der et tungsind i mig, der peger på usikkerheden over, hvad der nu skal ske i nær fremtid.
    Jeg sidder nærmest i venteposition.
    Tiden er brugt meget effektivt på merviden om, hvordan jeg kan hele mig og viderebringe det sande budskab, til glæde for alle. Her har du, Anneli bidraget væsentligt, i forståelsen. Tak for det!
    Når jeg bevæger mig i min omgangskreds, føler jeg en blokering i min kommunikation, der ikke yder de tænkte ord og mening retfærdighed.
    Jeg er kørt fast og trænger til et lille skub på vejen. Kan du hjælpe mig?
    Kærlig hilsen Vibeke

    SvarSlet
  28. Kære Lisbeth

    Jeg har ventet på "grønt lys", men oplever ikke at jeg skal sige så meget til dig angående dit seneste spørgsmål. Måske på et andet tidspunkt.
    Der sker en masse for dig lige nu.

    JEg ønsker dig alt det bedste.

    Kærlig hilsen Anneli

    SvarSlet
  29. Kære Eva

    Undskyld det har taget så lang tid at svare. Der foregår så meget for tiden.

    Du er ikke én af dem man ikke kan hjælpe, set herfra. Det er dog nok en hjælp at få set på hvorfor en del støtte preller lidt af på dig. Jeg har mine idéer, men vil lade det blive ved det for nu.

    Du er velkommen, hvis du får lyst til at se dybere på de årsager, som kan cleares på sjæleplan.

    Hav tålmodighed ved dig selv. Tillad den sunde skepsis, uden at miste modet.

    Kærligste hilsner Anneli

    SvarSlet
  30. Kæreste Vibeke

    Mange tak for dit indlæg. Det glæder mit hjerte at være til gavn : ).

    I forhold til det der blokerer dig har jeg set på dit solar plexus, som har været under påvirkning af illusionen om at du ikke er værdifuld og dette påvirker din kommunikation. Det er muligt der er mere, det er dog hvad der vises mig nu.
    Jeg har bedt om at illusionen cleares og dine guides hjælper hermed, hvilket nu er gjort.
    De beder dig mediterer på frigørelse i solar plexus og hals chakraet.

    Kærlig hilsen Anneli

    SvarSlet
  31. hej Anneli
    Jeg har siden fredag haft det ekstremt dårligt, som om at jeg ikke længere har nogen retning, eller rettere som om at jeg ikke længere er i overensstemmelse med det ydre, jeg føler mit liv sådan i uoverensstemmelse med det jeg mærker indeni....det er det eneste jeg kan formulere lige nu, jeg har sjældent haft det så dårligt indvendigt rent energimæssigt, og jeg har ingen ord....med andre ord, jeg er lost, og er helt udmattet fysisk. Input søges til afklrring...
    tak skal du ha
    Anne-Mette

    SvarSlet
  32. Kære Anna-Mette

    Jeg fornemmer at der er noget du ikke handler på. Du er lige nu ude af balance fordi du ikke ærer de valg og handlinger du er nød til at tage i det fysiske, for at skabe et liv, der harmonerer med den du er nu.
    Der er sket enormt meget på de indre planer og det skal være i harmoni med det fysiske. Du har ikke rettet op endnu så det passer sammen. Dit liv kan ikke blive ved det gamle. Der kræves noget mod af dig lige nu. Ku meget vel være i forhold til din karriere.

    Kærlig hilsen Anneli

    SvarSlet
  33. Kære Anneli

    Jeg er i gang med at transformere gamle mønstre omkring kærlighed og kærlighedsforhold. Finder jeg en ny dejlig mand i fremtiden, hvor der er gensidig kærlighed, samhørighed, gensidig respekt og tillid og hvor der vil være plads til min datter?

    Min økonomi kan også være bedre.

    KH Inuk D

    SvarSlet
  34. Hej Anneli.
    Jeg er så måløs. Mine begrænsninger er forsvunde, som ved et trylleslag,- takke være dig.
    Jeg takker dig af hele mit hjerte, for dette kærlige skub. Jeg forstår, at værdsætte og værne omkring denne specielle gaven og vil bruge den med omtanke og empati.
    De allersomkærligste hilsner fra
    Sunia pej, Empatipartiet og Vibeke

    SvarSlet
  35. hej Anneli
    uha som dine ord rammer mig lige direkte ind i sjælen...
    Siden august føler jeg at mit bosted er "forkert", Elenas børnehave siger mig heller ikke noget, skal nærmest tvinge mig selv derhen med hende, og ja på det karrieremæssige har jeg også valg at tage. Jeg er blevet tilbudt et undervisningsjob i tysk, uden at have bedt om et..??? men ved ikke om jeg skal sige ja til det. Føler det ikke lige var den retning jeg skulle tage, som om at jeg tager tilbage til fortiden med det tilbud, men langt tilbage. Og jo mere jeg udskyder handlingerne jo værre får jeg det...
    tak for dit dejlige svar.
    kh Anne-Mette

    SvarSlet
  36. Kære Inuk D

    Jeg ser at du er på vej til at åbne op for at lukke kærlighed gennem parforhold ind i dit liv. Du er der ikke endnu, men er på vej.
    Jeg ser at du arbejder på dig selv og udrensning i solar plexus, hvor der ligger nogle gamle idéer om hvem du er og hvordan det skal være for at du kan føle dig tryg. Der ligger nogle lidt stejle former og et stædigt barn der gerne vil have det på en bestemt måde.
    Disse ting, er det som ikke fremmer kærligheden og det er fint at du lige nu kan arbejde på dem. Når du slipper det, vil du gøre det langt nemmere for en partner at blive lukket ind i dit liv.

    Fastlåsheden du arbejder med afspejler sig også i din økonomi.

    Kærlig hilsen Anneli

    SvarSlet
  37. Kære Sunia pej, Empatipartiet og Vibeke

    Det glæder mig meget at høre at du har lukket clearingen ind i dit liv. Det viser at du har været virkelig klar til at rykke : )

    KRam Anneli

    SvarSlet
  38. Kæreste Anne-Mette

    Fedt du ku bruge det : ) Det glæder mig.
    Det kommer til at rykke for dig når du får skabt et liv i det fysiske, dom passer til den du er nu og det vil have indflydelse på din bevidsthed om hvorledes du kanaliserer dit formål ud gennem dit arbejde.

    Kh Anneli

    SvarSlet
  39. Hej Anneli.

    Arbejder og arbejder med mig selv, men synes kun der sker små ting for mig- er selvfølgelig lidt utålmodig...
    Men det virker som om der er noget i mig jeg ikke kan slippe, måske af gamle overbevisninger, men jeg kan ikke finde ud af hvad det er, er det noget du kan hjælpe med??

    Kh Lisbeth

    SvarSlet
  40. Kære Anneli

    Tusind tak for dit svar - jeg er på vej :-).
    Vil du også mon svare på et andet spørgsmål vedr. job. Jeg fik et ret ansvarsfuldt job for 2 måneder siden, men hold da op et underskud samt en masse hulens travlhed og ansvar jeg har arvet. Kan du se mig der i fremtiden .. jeg var vist nok ved at få tilbudt et andet job (olie - koordinator) da jeg sagde ja til denne her job. Vil jeg kunne få tilbudt noget der, hvis jeg henvender mig igen og ville det være bedre for mig. For pyha, hvor er jeg træt lige nu.

    Kh Inuk D

    SvarSlet
  41. kæreste Anneli
    jeg føler jeg har en knude at løse op for mht at undervise i tysk, jeg havde sagt nej til jobbet, men følte at mit grundlag for et nej ikke var baseret på noget konkret, så jeg tog et møde med en af tyskunderviserne og tog med hende ind i en klasse så jeg kunne se hvordan det foregår...Og i mellemtiden er endnu et jobtilbud med at undervise i tysk dumpet ind ad døren. Jeg har købt Andrea money manifesting program, men lige nu forvirrer det mig, idet hun siger at man skal udforske alle muligheder, og at måske noget man ikke havde tænkt på kan dumpe ned fra himlen. Men mit energiprint er "frihed", og kan ikke få det til at matche med jobbet, og det siger hun det "skal". Håber du kender programmet ellers er det nok lidt svært at forstå hvad jeg skriver om, ellers skal jeg gerne uddybe.
    Jeg føler mig på dybt vand. Har "du" et input mht dette??
    kh Anne-mette der snorkler på meget dybt vand

    SvarSlet
  42. Kære Lisbeth

    Dine guides siger at det bestemt ikke er små ting som du har transformeret på sjæleplan!
    Det som de siger du holder fast på, er en gammel vane med at fokusere på det der er galt og galt med dig.
    Det vi fokuserer på kanaliserer vi energi til. Tanke, intention og fokus giver energi til det vi beskæftiger os med. Derfor oplever du at der ikke rigtig er sket så meget. Du holder nemlig din gamle bevidsthed i live, så at sige, ved at blive ved med at blæse liv i den. Den har ikke længere så meget med virkeligheden at gøre.
    Bemærk ved dig selv hvorledes du gør dette.
    Og derefter...hvad gør du så. Du vælger simpelthen at kanalisere din energi over i noget helt nyt og konstruktivt.
    Hvis vi er vandt til at beskæftige os med alt det der ikke er godt nok og skal fixes, så ser vi ikke på alt det smukke der er og tror nærmest ikke på at det er der. Det kan også virke tomt at give slip på sine gamle vaner, som "Hvad skal jeg så lave?" eller "Hvem er jeg så, hvis jeg ikke er forkert?" eller "Hvad hvis det nu ikke virker?"...ja hvad så? Så har vi prøvet noget nyt.
    Vi vil hellere være forkerte end ikke at vide hvem vi er.

    Giv slip og se hvad der sker. Sikkert lidt ubehageligt til at starte med, da du træder ud af din komfort zone. Men fortsæt og se hvad der sker.
    Du har ikke noget at miste.

    Kærlig hilsen anneli

    SvarSlet
  43. Kære Inuk

    Jeg spår ikke om fremtiden, da vi jo selv skaber den hele tiden.

    Så spørgsmålet er: hvad vil du skabe? Hvad kunne du tænke dig, hvis selv skule og kunne bestemme? Vælg da at gå efter det.
    Er du ikke glad, tilfreds og positivt udfordret der hvor du er, kan det være du skal se på hvad du virkelig ønsker dig. HAr du gjort dig det bevidst eller har du nærmere blot fulgt det livet har tilbudt dig, uden at tage dybere stilling til din egen passion og ønske om at kanalisere dit formål ud gennem arbejde.

    Kærlig hilsen Anneli

    SvarSlet
  44. Hej Anne-Mette

    Jeg følger ikke Andreas kurser og kan derfor ikke hjælpe dig med dit spørgsmål, da det er lidt for specialiseret i forhold til hendes terminologi.

    Kærlig hilsen Anenli

    SvarSlet
  45. Hej Anneli.

    Tusind tak for din hjælp, jeg vil prøve at heale mig selv videre for at nå dybere ind i det. Det var ikke lige det jeg troede var min blokering, for det tema synes jeg jeg var kommet videre med, men den skal endnu dybere kan jeg forstå. Og jeg har allerede fundet en masse jeg skal forsøge at rette op på, så der ligger et solidt arbejde forude kan jeg se.
    Men undrer mig lidt over hvorfor jeg hele tiden holder fast i gamle vaner og har SÅ svært ved at komme ud over dem, er det noget du så kan hjælpe mig videre med, så jeg kan få forløst det mønster??

    Mange tak for din støtte.
    Lisbeth

    SvarSlet
  46. Kære Lisbeth

    Faktisk så må jeg lige uddybe, da vi har talt lidt forbi hinanden.
    Det som jeg mener er at du nu kan vælge at være udfra tanken, at der ikke er noget galt med dig.
    Når du så tænker at du må arbejde en masse og komme igang med at slippe en masse, er det netop udfra den gamle tanke/mønster at du må arbejde videre, fordi du ikke er god nok som du er lige nu.
    Det er netop denne tanke og mønster, som jeg fornemmer er vanen.
    Du har gjort en masse, arbejdet en masse og søgt en masse efter svar.
    Det er alt sammen fint, fordi det har været en måde at overleve på og komme videre på.
    Forslaget til dig nu er at slippe denne stræben på at skulle lære eller slippe noget.
    Jeg foreslår at denne tid lige nu er en mulighed for at påbegynde en nye type væren. Den væren der ikke skal noget, for forhåbentlig en dag blive værdig og god nok til at være her på jorden.
    DU er god nok lige nu, du er som du skal være lige nu. Du har sluppet så meget og kan bare slappe af.
    Dette kan du ikke mærke fordi du har så travlt med at skulle fixe dig selv til at blive mere værdig. Du mærker ikke forandringen fordi du ikke stopper op og tillader dig selv bare at være. Det er det som er mønsteret jeg talte om.
    Prøv engang at gøre ingen ting. Se hvad der sker. Dit sind vil sikkert videre og gøre en masse. Sig blot: JEg er og jeg vælger at være.

    HVis vi blot turde være 100% et enste øjeblik ville al verdens smerte forsvinde. Smerten kommer fra modstanden på at være.

    Håber du forstår denne gang, ellers spørg bare.

    Kærlig hilsen Anneli

    SvarSlet
  47. Kære Randi8700

    Jeg vil ikke svare direkte på dine spørgsmål, da jeg syntes at vi altid skal vælge kærligheden uanset og fordi du vil få mest ud af at finde svaret i dig selv.
    Hvis du føler dig FOR bange til at hengive dig, så lad være og respektér dit signal om at passe på dig.
    Jeg fornemmer at det vil tjene dig at arbejde med dette tema hos en professionel healer eller anden du måtte være tiltrukket af, da der ligger noget som blokerer for dig og et mønster der gentager sig i dit liv. Det er sjælelig årsag og skaber denne frygt for at åbne dig, pga en smerte som ikke kun kommer fra denne livstid.


    Kærlig hilsen anneli

    SvarSlet
  48. Hej Anneli.

    Tusind tak for at du uddybede det. Nu forstår jeg hvad du mener.
    Det er vel bare fordi at jeg har arbejdet så meget med mig selv og fundet ud af hvor mange lag man i virkeligheden består af og man kan bliver ved med at arbejde med det. Men det kan da godt være jeg lige skal stoppe op og nyde der hvor jeg er. Men det er nok fordi jeg har været vant til at kæmpe, at det bare at være og smelte i et med alt, er det nye for mig og nyde der hvor jeg er og regne med at slippe kampen og modtage noget større.

    Mange hilsner og endnu engang tusind tak for din ubeskrivelige store støtte til mig. :-)
    Lisbeth

    SvarSlet
  49. Kære Lisbeth

    Your welcome : )

    Kærlig hilsen Anneli

    SvarSlet
  50. Hej Anneli

    Jeg har i mange år været klar over at jeg har evner inden for det alternative, har dog ikke lært at styre/bruge dem. Det sidste år har været et år hvor jeg har udviklet mig og jeg har taget uddannels til Reikihealer hvilket har været med til at jeg har funde mere ro i mig selv. Jeg har et ønske om at hjælpe andre og at arbejde inden for den alternative verden. Kan du se om jeg er på rette vej, og ligger der nogle beskeder fra mine guider?

    Kærlig hilsen Cate

    SvarSlet
  51. Hej Anneli,
    Hvad kan jeg gøre for at få større klarhed omkring min arbejdssituation? Det er nu ti år siden jeg begyndte at tænke på at leve af at heale, men jeg har endnu ikke realiseret det. At du gjorde det på blot 4 måneder sætter ting i perspektiv for mig. Kan du se hvad der blokerer for mig? Tak!
    Mvh Line

    SvarSlet
  52. Hej Anneli
    jeg kunne godt tænke mig at vide lidt om min sjælegruppe, men ved ikke præcist hvad spørgsmålet skal gå på, så vil lade det være op til dig, hvad der eventuelt kunne være relevant/interresant. Derudover vil jeg spørge dig om der er nogle beskeder fra mine guides?
    Mvh Peter

    SvarSlet
  53. Hej Anneli - Har siddet og kigget lidt på din side her og syntes at dine svar er helt utrolig kærlige og meget indfølende og meget forstående.Jeg tror du er meget dygtig :-)
    Jeg har et spørgsmål : kan du se hvad jeg går og bøvler med og jeg mener virkelig BØVLER. Det er et problem der har været så stort og som er ved at slå mig helt ud, da det blir ved med at dukke op. Jeg ville blive helt utrolig glad, hvis du havde tid til at se på det. Kærlig hilsen J :-)
    PS Hvordan ser jeg, at du svarer ??? Har ikke prøvet den slags forum før.

    SvarSlet
  54. Hej igen Anneli - Kan du se om jeg har en sjælegruppe og hvis ja, hvordan kommer jeg i kontakt med den ???
    Kærlig hilsen J :-)

    SvarSlet
  55. Kære Anneli. Jeg håber meget du kan hjælpe mig med et svar. Jeg har brug for at finde ro i mit hjerte uanset hvad svaret måtte blive. Mit spørgsmål er om min kæreste Anders, som gik fra mig for 4 mdr. siden, kommer tilbage til mig og vil give det en chance til. Hvis ja kan der så gives en ca tidsramme ? På forhånd tusind tusind tak. Hilsen Anne Mette

    SvarSlet
  56. Hej
    jeg synes jeg forsøgte at prøve at vælge kærligheden men føler at jeg er blevet svigtet af ham jeg troede der var min kærlighed... Jeg vil gerne møde et godt menneske som har styr på sit liv og vil være med til at skabe at jeg får en god udvikling... Kan du se hvad det er der blokere for mig og hvordan ender jeg i dette med min x kæreste som jeg helle ikke kan holde ud at skulle være sammen med andre...

    SvarSlet